Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information om RM"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information om RM


Hej!

Vad roligt att så många är intresserad av att delta på RM nu den 3/10 (hoppning) och 4/10 (dressyr)

Här kommer lite information om vad som gäller under dagen 3/10. Emmelinda kommer att ha hand om ridskoleekipagen och visa vad som gäller under dagarna. Samling för ridande klockan 8.15 i stallet för genomgång (föräldrar och andra anhöriga får INTE vara i stallet eller på framridningen/framhoppningen under tävlingen) utan Emmelinda (och Olle som på lördagen är stallansvarig och Ellen som på söndagen är stallansvarig) hjälper ridande i stallet samt Elin hjälper till vid framhoppningen på lördagen.

På lördagen är de flesta ponnyer och några hästar uppsatta med två ryttare på två ridpass, då ansvarar båda ryttarna tillsammans för att hästen sköts om både före och efter ritten. Utrustningen ska skötas om och box/spilta ska mockas. Alla hjälps åt med att se till att det finns vatten i samtliga hagar (detta är en perfekt uppgift för föräldrar som ändå inte får vara i stallet:)). Då anläggningen under helgen är ett tävlingsområde så ska alla hästar ledas i träns ut till hagen efter de har tävlat klart för dagen. Detta hjälper stallansvarig till med.

Det har varit lite förvirrande gällande betalningen för ridskoleekipagen. Alla som swishat in betalningen till tävlingssektionsens konto kommer att få pengarna återbetalade. Ridskolan fakturerar samtliga ridskoleekipage så det är fakturan som gäller. 

Startlistor kommer ut på equipe idag eller i morgon. Lägger även ut startlistan för ridskoleekipage här på hemsidan senast på fredag. 

Med vänlig hälsning 

Kristina

Tävlingssektionen

Inga nyheter är skapade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Åsbygdens RF - Ridsport
Åsvägen 79
83671 Ås

Kontakt:
Tel: 0703633939
E-post: ridskolan@asbygden.s...

Se all info