Hoppa till sidans innehåll

Meldemsbrev från styrelsen

04 APR 2019 08:52
  • Skapad: 04 APR 2019 08:52

Hej alla medlemmar i ÅRF,

Sedan årsmötet i februari har föreningen en ny styrelse på plats. Några är helt nya på sina poster, vilket medför fräscha krafter och andra möjliga synsätt. Andra har varit med en tid vilket borgar för kontinuitet och erfarenhet. Vilka vi är och hur vi kan kontaktas finns på vår hemsida.

Vid våra styrelsemöten kommer vi fortsatt att ha det ekonomiska läget som en viktig punkt att ständigt följa upp. Vi fortsätter arbetet kring vår anläggning och hur vi ska driva och utveckla den i ett fruktbart samarbete med Krokoms kommun. Givetvis kommunicerar vi fortlöpande med Theresa och hennes personal, bl.a genom att Theresa med jämna mellanrum deltar på möten och där informerar om den dagliga verksamheten. Därtill ska vi tillsammans med Sisu ta ett omtag kring arbetet med föreningens Värdegrund, vilket ytterligare förstärker sammanhållning och samsyn i hur vi alla träffas, trivs och utvecklas på ridskolan.

Precis som alltid tar föreningen gärna emot hjälp från alla medlemmar som vill bidra. Det kan vara vid någon av våra aktiviteter, kanske någon som vill sponsra, assistera vid något vindskyddsbygge eller annat nyttigt.

Med bästa hälsningar

Styrelsen ÅRF genom ordförande Johan Bexelius

Skribent: Margitha Nordquist
Epost: Adressen Gömd

ÅRF sponsorer och samarbetspartners:

 

Ica Maxi

 

agria

 

 

GS_logo2015_webb

 

 

 

 

 

Postadress:
Åsbygdens RF - Ridsport
Åsvägen 79
83695 Ås

Kontakt:
Tel: 06338006
E-post: ridskolan@asbygden.s...

Se all info