Hoppa till sidans innehåll

Information angående Coronaviruset

18 MAR 2020 15:05
Ridskolan är igång som vanligt, men tänk på smittskyddet, dvs tvätta händer och stanna hemma om du är sjuk. Kom i så fall ihåg att avboka din lektion.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 15:05

Vi har fått frågor till ridskolan med anledning av coronaviruset och vill gå ut med information. Vi följer och agerar enligt Folkhälsomyndighetens nuvarande rekommendationer. Regeringen beslutade den 11 mars 2020 att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer.

Såklart uppmanar vi samtliga att ta sitt ansvar och stanna hemma om du är sjuk, även förkyld, detta för att minska risken för smittspridning överlag i samhället.

Ta alla rekommendationer på allvar, det är till för vår egen säkerhet samt för de personer som har nedsatt immunförsvar eller är äldre.

Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten före och efter måltid, vid toalettbesök etc. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

Vi ber samtliga att hålla sig uppdaterade på Folkhälsomyndighetens hemsida. Ni får såklart kontakta våran ridskolechef vid eventuella frågor Skulle nya restriktioner komma som innebär förändringar i verksamheten meddelar vi det via E-post, hemsida och i sociala medier.

Vänlig hälsning ÅRF!

På uppdrag av styrelsen, Theresa B Nordin          

Skribent: Jessica Åkervall
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Åsbygdens RF - Ridsport
Åsvägen 79
83695 Ås

Kontakt:
Tel: 06338006
E-post: ridskolan@asbygden.s...

Se all info