Hoppa till sidans innehåll

Grönt Kort-kurs

25 MAR 2014 13:10
Vill du börja tävla i år?

För att det ska bli roligare och säkrare på tävlingsplatsen och få börja tävla mer än blåbär och nypontävlingar, så behöver du Grönt Kort.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2016 13:29

Vill du börja tävla i år?

För att det ska bli roligare och säkrare på tävlingsplatsen och få börja tävla mer än blåbär och nypontävlingar, så behöver du Grönt Kort. Nu är det dags för en kurs som planeras till 5-6 tillfällen, 2,5-3 timmar/tillfälle, under april och maj månad med beräknad start 10 april. Mellan tillfällena kommer deltagarna också att få hemuppgifter att skicka in eller förbereda. Vi håller till på Ås Ridskola i Arken. Närvaro vid alla kurstillfällen är obligatoriskt, datum och tider kommer i antagningsmailet efter sista anmälningsdag, ändringar kan ske i samrådan med deltagarna. För att bli godkänd behövs både godkänd kurs (dvs att du är engagerad vid träffarna) och de praktiska och teoretiska proven som genomförs under kursens gång. Kostnad 400 kr inkl böcker, betalas på plats vid första kurstillfället. Instruktör Jenny Hanses.

 

Läs om det Gröna kortet på http://www3.ridsport.se/Tavling/Licensguide/GrontKortny/ Där finns uppgifter om åldersgränser, men också lite att läsa om nästan allt vi kommer att gå igenom under kursen. Det är bra att förbereda sig genom att läsa på de olika underkategorierna under Grönt kort, men också under flikarna Licensguide, TR, För ryttare och Ponny.

 

Välkommen med din anmälan till This is a mailto link senast den 6 april.

Skribent: Margitha Nordqvist

ÅRF sponsorer och samarbetspartners:

 

Ica Maxi

 

agria

 

 

GS_logo2015_webb

 

 

 

 

 

Postadress:
Åsbygdens RF - Ridsport
Åsvägen 79
83695 Ås

Kontakt:
Tel: 06338006
E-post: ridskolan@asbygden.s...

Se all info