Hoppa till sidans innehåll

Brev till alla medlemmar

29 MAR 2010 11:07
En grupp på ridskolan har tagit ett fantastiskt initiativ.
Läs mer om det här! Detta vänder sig till alla medlemmar!
  • Skapad: 29 MAR 2010 11:07

Hej !

Som vi alla vet, så är det alltid svårt att få ekonomin att gå ihop i föreningar. Även Ås Ridskola behöver stöttning och alla bidrag är lika välkomna. Sadlar och annan utrustning slits och det blir stora hål i kassan då något nytt måste inköpas.

För att hjälpa till, kan vi beställa "vardagsprodukter" (sockar, trosor, kalsonger mm) som vi ju alla behöver, genom ett enkelt mail. Tänk så skönt att slippa gå på stan. Dessutom är det superenkelt att beställa. Bara att skicka ett mail med artikel nr.

De flesta har säkert både sett och testat produkter från Newbody och de flesta är mycket nöjda med dem. Gå in på http://newbody.se/ och välj ut de produkter du, din familj och dina vänner vill ha, och sammanställ det i ett mail till This is a mailto link Glöm inte att ange namn och telefonnummer i mailet. Räkna ut vad det kommer att kosta och sätt in den summan på detta konto i Swedbank. Clearing nr: 8147-1 konto nr. 993580147-3 SENAST DEN 25/4 Märk betalningen med erat namn.

Du kommer att få ett meddelande då du kan hämta dina produkter på ridskolan. Lämpligtvis då du eller ditt barn rider. En provpåse kommer att finnas på ridskolan för er som vill klämma och känna innan ni bestämmer er för vad ni vill köpa.

Pengarna kommer att gå till ny utrustning, alltså pengarna går direkt till hästarna! Tänk så roligt det kommer bli att rida Sven om han får en ny skön sadel, eller så lättsamt det kommer bli att hoppa om Avalon får en egen hoppsadel. Kapten skulle ju bli omåttligt söt i ljusblåa benskydd och är kanske Amelie värd en ny fin grimma? Kanske kan vi sälja så mycket att det kan komma till fler speglar i ridhuset? 

 

Mvh

Stödgruppen för din favorithäst

Skribent: Jennifer Sundin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Åsbygdens RF - Ridsport
Åsvägen 79
83695 Ås

Kontakt:
Tel: 06338006
E-post: ridskolan@asbygden.s...

Se all info